Tapparan maali kuin kirottu Lukolle

Jääkiekon SM-liigaseura Rauman Lukko on yrittänyt saada kuluvalla liigakaudella jo 185 minuuttia kiekkoa Tampereen Tapparan maaliin ilman ensimmäistäkään onnistumista. Tänään pisteet lähtivät Rauman Äijänsuolta Tampereelle numeroin 2-0.

Lukko ja Tappara ovat nyt kohdanneet toisensa kolme kertaa ja peleistä kaksi on päättynyt tamperelaisvoittoon. Edellisen kohtaaminen Raumalla oli vielä jatkoajan jälkeenkin numeroissa 0-0, mutta sillä kertaa Lukko pusersi voiton rangaistuslaukauksilla.

Ottelu oli päävalmentaja Juha Vuoren ensimmäinen Lukon peräsimessä. Raumalaisten otteissa oli uuden valmentajan peräänkuuluttamaa taisteluilmettä, mutta tällä kertaa ei kiekkokaan pomppinut kotijoukkueelle.

- Tappiosta huolimatta olen ylpeä joukkueestani. Tämän jälkeen ei ole tarvetta pistää päätä pensaaseen, Vuori kuittasi ottelun jälkeen.

Tapparan maaleista Raumalla vastasivat Antti Erkinjuntti ja Jerry Ahtola. Jani Nieminen piti nollan kirvesrintojen maalilla.

Lukon ongelmat loukkaantumisten kanssa jatkuvat. Tuoreimmat sairaslistalaiset ovat puolustaja Johan Björk ja laitahyökkääjä Teemu Nurmi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.