Tapparasta on tullut Ässien painajainen

Tampereen Tappara tietää kuinka Porin Ässät voitetaan. Tamperelaiset ottivat jo kolmannen voittonsa patapaidoista tällä kaudella. Lukemat 3-1 nostivat Tapparan liigan jumbopaikalta.

Tappara on kaikissa kauden kolmessa Ässät-ottelussa jättänyt porilaisten tähtihyökkääjät Tomas Zaborskyn ja Stephen Dixonin ilman tehopisteitä.

- Meidän tekemisemme ei riitä tällä hetkellä mihinkään. Pelaamisemme oli hermostunutta. Se oli koko ajan vaiheessa aina avauspelaamisesta alkaen, Ässien päävalmentaja Karri Kivi tuskaili.

Tapparan voittomaalin 2-1 viimeisteli ylivoimalla kolmannessa erässä Jan- Mikael Järvinen. Maali oli Järvisen uran ensimmäinen SM-liigassa. Tapparan kaksi muuta maalia iski 16-vuotias Sasha Barkov.

- Olimme niin paksupäisiä, että uskoimme pystyvämme pelaamaan tänään voitosta. Meillä oli myös suuri tarve voittaa. Oli tärkeää, että saimme tähän otteluun mukaan sivussa olleet pari (Tommi Kovanen ja Kalle Kaijomaa) puolustajaa ja yhden hyökkääjän (Sasha Barkov), Tapparan päävalmentaja Risto Dufva selitti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.