Tehottomuus ei rassaa Perrinia – "Kukaan ei paina paniikkinappulaa"

JYPin nimekäs ja iäkäs ykkösketju ei ole tehnyt kolmessa CHL-ottelussa maaliakaan.

Vaikka itse ottelu HC Pilseniä vastaan karkasi JYPin osalta melkoiseksi konttaamiseksi, oli paluu Hippokselle hurrikaanipaidassa Eric Perrinille melkoisen tunteikas.

- Olin miettinyt tätä hetkeä siitä lähtien, kun allekirjoitin sopimuksen. Vastaanotto oli mahtava ja pakko myöntää, että vähän jännitti, vaikka onhan tässä jo aika monta peliä takana, 42-vuotias Perrin sanoi.

Alkukarkeloihin illan ilonaiheet tunnetusti jäivätkin.

- Heh, olihan tuo tulos vähän pettymys... Pilsen pelasi erinomaista jääkiekkoa. Se on taitava joukkue, joka pystyi repimään viisikkomme rikki, Perrin arvioi.

Perrinin, Jani Tuppuraisen ja Jarkko Immosen muodostama ykkösketju on kauden kolmen CHL-kamppailun jälkeen yhä ilman maalia. Ainoa tilastomerkintä on Tuppuraisen syöttöpiste viime viikolta ottelusta Banska Bystricaa vastaan.

- On meillä vielä paljon tekemistä, mutta nämä pelit ovat sitä varten, Perrin tuumasi ja tuli kenties samalla lipsauttaneeksi jotain CHL:n luonteesta.

Tehottomuus ei laitahyökkääjäksi siitynyttä veteraania huolestuta.

- Olemme kaikki kokeneita pelaajia. Kukaan ei taatusti paina paniikkinappulaa tässä vaiheessa kautta, vaikka startti ei olekaan ollut sellainen kuin toivoimme. Kausi on pitkä, Perrin ilmoitti.

Laitahyökkääjän tontti on monesta kamppailusta tuttu jo viime kaudelta TPS:sta, mutta vaatii yhä totuttelua.

- Se on ihan eri peliä kuin sentterinä. Täytyy vain omaksua rooli paremmin harjoitus ja peli kerrallaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .