Teräväinen putosi kokoonpanosta - Chicagolle tappio

Jääkiekon NHL:ssä Chicago on hävinnyt Vancouverille jatkoajalle venyneessä pelissä maalein 4-5. Voittomaalin teki Daniel Sedin kaksoisveljensä Henrik Sedinin syötöstä.

Chicagon tähtihyökkääjä Patrick Kane teki maalin ja syötti kaksi, mikä vankisti hänen asemaansa NHL:n pistepörssin johdossa. Kane on kerännyt 55 pelissä yhteensä 62 tehopistettä.

Chicagon slovakialaistähti Marian Hossa puolestaan teki kaksi maalia jo kolmannessa pelissä peräkkäin.

Teuvo Teräväinen sen sijaan oli sivussa Chicagon kokoonpanosta. Hänen paikkansa kolmoskentässä vei loukkaantumisesta toipunut Kris Versteeg. Teräväiselle ei löytynyt pelipaikkaa nelosketjustakaan, vaan sen vei kokenut Daniel Carcillo.

- Siinä pitää ajatella työnkuvaa, ketjuja ja kokonaistilannetta. Danny (Carcillo) tuo tiettyjä asioita ja Teuvo (Teräväinen) jotain vähän erilaista. Tämän ketjun (neljännen) tarkoitus on ottaa vastuuta puolustuspelistä ja tuoda energiaa, perusteli Chicagon valmentaja Joel Quenneville NHL-sivustolla valintaansa.

Teräväinen on pelannut tällä kaudella 15 peliä, joissa hän on tehnyt kaksi maalia ja syöttänyt kaksi.

Sekä Chicago että Vancouver pääsisivät tämänhetkisen tilanteen perusteella länsilohkon pudotuspeleihin.

Pittsburgh peittosi Detroitin

Ailahtelevasti pelannut Pittsburgh voitti Detroitin maalein 4-1. Voittomaalin teki loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon palannut Blake Comeau, joka sai myös syöttöpisteen ja valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Pittsburghilla on ollut nimekkäistä hyökkääjistään huolimatta vaikeuksia maalinteossa parin viime kuukauden aikana. Joukkue on tehnyt kaksi maalia tai vähemmän noin kahdessa pelissä kolmesta.

Pittsburgh ja Detroit ovat molemmat kiinni itälohkon pudotuspelipaikoissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.