Urheilusarjan irvikuva Lahdessa – Kärpät kävi kurmottamassa lahtelaista tyhjennysmyymälää

Jääkiekkoilun kotimainen Liiga oli keskiviikkona Lahdessa urheilusarjan irvikuva. Kärkiseura Kärpät haki ilmaispisteet maalein 8–1 Pelicansilta, joka oli luovuttanut pudotuspelitoiveiden osalta ja kaupannut alkuviikosta kolme vakiopuolustajaansa. Yksi Pelicansin jättäneistä oli lahtelaisten maanantaisten harjoitusten jälkeen Ouluun lentänyt Miihkali Teppo, 27.

–  Eihän tuo kauhean kivaa ollut, kuvaili Teppo seitsemän maalin voittoa oululaisten ykköspakkiparissa Shaun Heshkan vierellä.

–  Edellisellä viikolla oli jo puhetta Kärppien kanssa. Kun mitään ei kuulunut, ajattelin asian hautautuneen. On tietysti hienoa päästä huippuorganisaatioon, Teppo totesi.

Kärpät oli kiinnostunut myös ex-oululaisesta Topi Jaakolasta, joka suuntasi kuitenkin Pelicansista Sveitsiin.

Pelicans ei ole saanut Kärpiltä pistettäkään sitten vuoden 2017. Kärpille voitto oli keskinäisissä otteluissa yhdeksäs peräkkäinen.

Kärppien ykkösketjun sentteri Juho Lammikko viimeisteli kaksi maalia kiilaten tiukasti pistepörssin kärkitaisteluun lukemillaan 19+25. Ketjun laitahyökkääjä Jesse Puljujärven 1+2 tehopistettä nostivat hänetkin lukemiin 18+26.

Kärppien maalivahti Justus Annunen oli nousta KooKoon Henrik Haukelandin rinnalle tilastokärkeen seitsemään nollapeliin, mutta nollan romutti kavennusmaalillaan vain 62 sekuntia ennen summeria Pelicansin Waltteri Merelä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.