Urho avasi vuoden tappiolla – Kiekko-Karhut maalin verran etevämpi

"Me emme pelanneet huonosti, mutta varsinkaan avauserässä emme olleet ihan valmiita peliin."

Suolahden Urho avasi jääkiekon III-divisioonan ylemmän jatkosarjan (Häme / Keskimaa) kotitappiolla, kun Virtain Kiekko-Karhut saalisti lauantaina sarjapisteet matkaansa maalein 4-5 (1-3, 0-0, 3-2).

– Nyt nähtiin mikä minimissään on vaatimustaso, jos aiotaan jatkossa ottaa pisteitä. Pelit ja panokset kovenevat ylempään jatkosarjaan lähdettäessä, Urho-luotsi Kimmo Keisanen tiivisti.

Tappio oli Urholle kauden ensimmäinen kotijäällä koettu takaisku. Voitokkaan kiekkosyksyn pelannut suolahtelaismiehistö oli tätä ennen hävinnyt ainoastaan kertaalleen aiemmin tällä kaudella (12.11.2017, JIlves-Urho 7-5).

– Me emme pelanneet huonosti, mutta varsinkaan avauserässä emme olleet ihan valmiita peliin. Lauoimme ratkaisutilanteissa kiekkoja niin useasti suoraan vastustajan maalivahdin (Lassi Taisto) syliin, että täytyy varmastikin käydä kaupasta ostamassa pelaajille sihtilimppua, Urho-luotsi totesi.

– Pelimme kuitenkin parani ottelun vanhetessa ja kolmannessa erässä nousimme jo tasoihin (3-3). Viimeisellä minuutilla osuimme kertaalleen tolppaan ja jos se olisi mennyt sisään, niin peli olisi ollut tasan. Joukkueen otteissa oli paljon hyvää, mutta tällä kertaa hävittiin, Kimmo Keisanen lisäsi.

Vastustaja hyötyi pelin rikkonaisuudesta

Suolahtelaissikermästä tehomerkinnöille mittelössä ylsivät Sami Pekkala (1+2), Roope Vainikainen (0+3), Toni Pekkala (2+0), Lasse Riitesuo (1+0), Antti Temonen ja Olli Kuusjärvi (0+1). Urho-veräjällä torjuntavuoro jakaantui Otso Saariston (10 torjuntaa) ja Joonas Kuneliuksen (15) kesken. Ottelussa jaettiin kaikkiaan 91 jäähyminuuttia, joita jakaneet päätuomarit herättivät jälkeenpäin suolahtelaisleirissä kummastusta.

– Tuomarit eivät ihan olleet pelin tasolla ja jäällä nähtiinkin useita salomonintuomioita. Jäähyt satoivat vastustajan laariin ja pelin rikkonaisuus oli heille eduksi. Mitä enemmän Kiekko-Karhut pääsivät pelaamaan 5 vs. 5 –peliä, niin sitä enemmän ottelu alkoi kääntyä toiseen suuntaan.

Urhon kanssa samassa lohkossa pelaavat Hämeenkyrön Hokkarit, Vaajakosken Pelikaanit, Jämsänkosken Ilves, Oriveden Fortuna, Virtain Kiekko-Karhut, Ikurin Vire, Atalan Hoki Klup, Pirkkalan Pingviinit ja Hämeenlinnan HPK Icedogs. Kymmenen joukkueen jatkosarjasta neljä etenee maaliskuun aikana pelattavaan II-divisioonan karsintasarjaan.

– Sarja vaikuttaa ennakkoon todella mukavalta ja lupaavalta. Luvassa on varmasti todella tasaisia ja mielenkiintoisia pelejä, joista löytyy haastetta jokaiselle illalle.

– Yleisön kannattaa viimeistään nyt tulla jäähallille katsomaan, kun pelataan kunnon jääkiekkopelejä. Nämä ottelut ovat ihan eritasoisia ja vauhtisia kuin alkusarjan kamppailut.

Urhon otteluohjelma jatkosarjassa:

13.1.2018, Urho-Pelikaanit (klo 16)

20.1.2018, AHK-Urho

27.1.2018, Urho-Fortuna (klo 16)

28.1.2018, IK-VI-Urho

3.2.2018, Pingviinit-Urho

10.2.2018, Urho-JIlves (klo 16)

11.2.2018, Urho-HPK Icedogs (klo 15)

17.2.2018, Hokkarit-Urho

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Marjamäki jatkaa Jokereiden päävalmentajana kevääseen 2022 – Jari Kurri: "Vahva luotto Marjamäen osaamiseen"

Stanley Cup riitti näytöksi – mestarimaalivahti vältti välimieskäsittelyn ja sai mieluisan jatkosopimuksen St. Louisiin

JYPin mestarivalmentaja Dufva kertoo, miksi Vatanen nousi aikanaan suoraan junioreista ykköspariin – "Se oli tarkkaan harkittu rikos"

Tätä NHL-tähteä et löydä sosiaalisesta mediasta – kovia minuutteja keräävä Sami Vatanen kertoo, kuinka hän suhtautuu kesän suuriin muutoksiin

Konkarihyökkääjä Filppula onnellinen paluustaan Detroitiin – "Kahden vuoden sopimus ratkaisi paljon"

Patrik Laine nauttii paineetta kesästä – "Jossain vaiheessa tulee jonkinlainen sopimus"

Montrealin suomalaiskaksikko hakee uutta NHL-sopimusta välimieskäsittelystä

Olli Määttä on kokenut urallaan enemmän vastoinkäymisiä kuin moni muu, mutta hän ei valita – Vuodet Pittsburghissa opettivat paljon, mutta nyt kaikki muuttuu

Ex-JYP-hyökkääjä lopetti haluamattaan pelaajauransa, siirtyy nyt valmennustehtäviin – "Ne olivat parhaat vuodet urallani"

JYPin tuoreella toimitusjohtajalla on jo ideoita mahdollisiin muutoksiin – Säästökuuri-mielipide ei ole muuttunut

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.