Uusi baari JYPin kotiotteluiden huomattavin uutuus

Syksy saa ja jääkiekkokausi alkaa. JYPin ensimmäinen ottelu Liigassa pelataan reilun kahden viikon kuluttua. Perjantaina 8. syyskuuta Hippokselle saapuu HIFK.

Näkyvin muutos JYPin kotiotteluiden puitteissa lienee uusi, Black Box -niminen baari, joka aukeaa kun Liiga alkaa.

Entisen tilausaition paikalla hallin b-puolella sijaitsevaan baariin täytyy ostaa erityinen lippu, joka maksaa enemmän kuin tavallinen ottelulippu mutta vähemmän kuin illallisen ja pelin sisältävä ravintolalippu.

– Baarissa saa aitiokokemuksen, mutta ei ole pakko ostaa koko illallista, kiteyttää JYPin markkinointijohtaja Timi Marttinen.

Marttisen mukaan baarin perustamisella on vastattu yleisön kysyntään.

– Uskomme uuden katseluelämyksen houkuttelevan etenkin 24–50-vuotiaita miehiä ja naisia. Tunnelmaan on panostettu, samoin entistä tarkemmin sekä miesten että naisten juomamieltymyksiin.

Jäähallin muut baarit, ravintolat ja kioskit jatkavat toimintaansa tulevallakin kaudella. Marttisen mukaan niihin on tehty joitakin parannuksia saadun palautteen perusteella.

Kioskituotteiden hintoihin ei ole tulossa muutoksia.

Lippujen hintoihin ei "suuria muutoksia"

Pääsylipun hinta JYPin liigapeliin riippuu ostoajankohdasta ja lippujen ottelukohtaisesta kysynnästä. Marttisen mukaan hintoihin ei ole luvassa "suuria muutoksia".

– Suurin muutos aiempiin kausiin oli keväällä 99 euron tarjoushinnalla myyty seisomakausikortti, joka oli erittäin kysytty.

– Hinnoittelussa seurataan viime vuodesta opittuja trendejä, eikä merkittäviä muutoksia ole luvassa. CHL-otteluiden liput maksavat 8 euroa ja istumapaikkojen kausikorttien hinnat alkavat 290 eurosta.

JYPin kotiotteluiden katsojamäärissä on monena aiempana syksynä käynyt vilkkaamman alun jälkeen kato. Miten tämän voisi tällä kaudella estää?

– Ottelutapahtuman kehittämistä jatketaan, ja se jatkuu koko kauden. Tavoitteena on ottelutapahtuman elämyksellisyyden parantaminen, Marttinen vastaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .