Ville Leino nautti onnistumisesta, Lehtoselle nollapeli

Ville Leino pääsi vaihteeksi nauttimaan suosionosoituksista NHL-jäillä. Koko kauden maalitta pelannut Leino ratkaisi Buffalolle 3-2-voiton New Jerseystä voittomaalikilpailussa.

- Tuntuipa hyvältä, on tuntunut jo parissa viime harjoituksessa. Huomenna tuntuu varmaan vielä paremmalta. Tämä rohkaisee laukomaan lisää, Leino sanoi NHL:n nettisivuilla.

Leino ei edelleenkään ole tehnyt tällä kaudella maalin maalia varsinaisella peliajalla. Syöttöpisteitä on kertynyt 13, joista yksi New Jersey -pelissä.

Tehottomuuden vuoksi Leinon kansansuosio on hiipunut. Siltä pohjalta hänen valintansa voittomaalikilpailuun oli hienoinen yllätys.

Päävalmentaja Ted Nolanilla oli syynsä komentaa Leino rankkarikisan yhdeksänteen pariin. Onnistumisen kautta Leino valittiin ottelun kolmostähdeksi.

- Hän pelasi todella hyvän ottelun, ja meiltä alkoivat hyökkääjät loppua. Hänellä on ollut hankala jakso, mutta hän on erittäin hyvä pelaaja. Olin iloinen, että hän onnistui, Nolan sanoi.

Dallas pelasi yhden kauden parhaistaan ja peittosi Washingtonin 5-0. Dallasin maalilla Kari Lehtonen torjui kauden neljännen nollapelinsä eteen 35 laukausta.

- Yritän pysyä korostetun rauhallisena ja odottaa pelaajien valintoja. Olen saanut kasaan pari hyvää peliä peräkkäin, ja toivottavasti se jatkuu, Lehtonen sanoi.

Lehtonen valittiin ottelun ykköstähdeksi. Dustin Jeffrey iski Dallasille ensi kertaa kaksi maalia. Alex Chiasson osallistui kolmella syöttöpisteellä.

Joukkueet lähtivät kohtaamiseen samanlaisista asetelmista. Molemmat jahtaavat pudotuspelipaikkaa. Dallas näytti päättäväiseltä, Washington lepsulta.

- On kiva pelata, kun panokset ovat korkealla ja jokainen ottelu äärimmäisen tärkeä. Meidän pitää ottaa tämä yhä yksi peli kerrallaan ja voittaa se seuraava, Lehtonen tuumi.

Voitto vei Dallasin ainakin väliaikaisesti Phoenixin ohitse ja kiinni länsilohkon viimeiseen pudotuspelipaikkaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.