Vuoti piti Ilveksen mukana playoff-taistelussa

Vieraiden Santeri Vuotin kauden kaksi ensimmäistä häkkiä nousivat ratkaisevaan rooliin.

Liigan pudotuspelipaikasta taisteleva Ilves kasvatti voittoputkensa viiteen kaatamalla KooKoon numeroin 4–2. Vieraiden Santeri Vuotin kauden kaksi ensimmäistä häkkiä nousivat ratkaisevaan rooliin.

– Totta kai hyvä fiilis, hieno homma, että meni sisään, laitahyökkääjä iloitsi.

Kauden 2015–16 alusta lähtien joukkueet olivat juhlineet voittoja keskinäisissä peleissä vuorotellen, mutta nyt Ilves raapi KooKoosta toisen peräkkäisen voiton erinomaisen alakerran pelaamisen ansiosta. Kotijoukkue heräsi taisteluun liian myöhään.

– Toiseen ja kolmanteen erään parannettiin, ensimmäinen erä oli turhan flegmaattinen. Kolmannen erän ilme pitää säilyttää nämä kolme peliä, sitten se on ammattimaista, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola alleviivasi.

Ilves on kauden kriittisimmillä hetkillä hyvässä iskussa, sillä se on päästänyt yhdeksässä edellisessä pelissä alivoimalla pelatessaan ainoastaan yhden maalin. KooKoon Juha-Pekka Haataja teki ylivoimaosumallaan tahran Ilveksen loistavaan alivoimaan.

– Alivoima on ollut meillä tosi hyvää pitkään. Tänään oli tosi tasapainoinen esitys kaikin puolin, Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi kiitteli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.