Ylivoima villitsi JYPin - Neljä maalia kahdeksassa minuutissa!

1. erä

JYP aloitti ottelun pirteästi, mutta peli ei ehtinyt vanheta montaakaan minuuttia, kun Ocelari Trinec hyppäsi kuskin paikalle. Se johti lopulta ylivoimapeliin erän puolivälissä ja reilun puolentoista minuutin hieromisen jälkeen Martin Adamsky ohjasi tylysti maalin edestä Jiri Polanskyn viivakudin ohi Jussi Olkinuoran.

Takaiskun jälkeen JYP sai vähän paremmin hyökkäyspelistään kiinni ja pääsi erän loppuun ylivoimallekin, mutta se meni enemmän tai vähemmän hieromiseksi. Näin erätauolle lähdettiin Trinecin 1-0 -johtolukemissa.

Tunnelma Hippoksella oli parempi kuin kertaakaan tällä kaudella, kiitos parin sadan paikalle saapuneen Ocelarin fanin, jotka kuuleman mukaan olivat nauttimassa tunnelmannostatusjuomia jo aamutuimaan kulttuuriravintola Ylä-Ruthilla.

2. erä

JYP pääsi tulostaululle toisen erän alkupuolella reilun kuuden minuutin pelin jälkeen. Robert Rooba petasi itselleen paikan B-pisteelle vahvalla luistelulla ja latasi ylänurkkaan 1-1. Heti perään JYP tappoi Jani Tuppuraisen huitomisjäähyn ja sitten alkoi tapahtua.

David Musil lähti istumaan väkivaltaisuudesta ja seuranneen ylivoiman aikana Bohumil Jank taklasi osittain selkäpuolelta Tuppuraista. Mikael Nordin ja Benjamin Hoppen tuomio oli ylimitoitetun kova: 2+2 minuuttia laitataklauksesta. Kotoisilla liigajäillä tilanteesta tuskin olisi puhallettu edes kaksiminuuttista.

Mutta sehän ei JYPiä haitannut, vaan hurrikaani tarttui tilaisuuteensa täysimääräisesti. Mikko Mäenpää kiskoi 2-1 viidellä kolmea vastaan ja vajaan kahden minuutin kuluttua 3-1 viidellä neljää vastaan. Ja vain 24 sekuntia Mäenpään jälkimmäisestä maalista Janne Kolehmainen ohjasi vielä tasakentällisin 4-1. JYP rutisti maalin tappioasemasta kolmen maalin johtoon vain kahdeksassa minuutissa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .