Yllätys 30-vuotiaan kaukalossa: Oopperakuoro avaa JYPin liigakauden

JYP avaa liigakautensa Synergia-areenalla lauantaina 12.9. kohdatessaan Porin Ässät. Ottelun alussa JYP juhlistaa 30-vuotista yhtäjaksoista liigataivaltaan. Liigan nykyjoukkueista pidemmän yhtäjaksoisen ajan ovat Liigassa JYPin lisäksi pelanneet vain Ilves, Tappara, HIFK ja TPS.

Ottelun alussa puhuu Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto ja Finlandian esittää Jyväskylän oopperakuoro.

– On upeaa olla mukana juhlistamassa JYPin tärkeää 30-vuotista liigahistoriaa kauden avausottelussa. Korkeatasoiset urheilu- ja kulttuuritapahtumat toimivat yhteisen päämäärän eli Jyvässeudun vetovoiman ja hyvinvoinnin hyväksi, korostaa Kari Malinen, Keski-Suomen Alueooppera ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen oopperakuorolainen.

JYP pelaa juhlaottelun ensimmäisen erän ainutlaatuisissa retropaidoissa, jotka julkaistaan vasta Synergia-areenan ottelussa. Paidat myydään kapteenin paitaa lukuun ottamatta myöhemmin keräilijöille. Kapteenin paita jää muistoksi seuralle.

– Pitkäaikainen pärjääminen urheilussa ei koskaan ole itsestään selvyys. JYP kuuluu nyt liigavuosiltaan kovaan ja arvostettuun joukkoon. Merkkipaalu ansaitsee juhlaottelun. Kiitän myös illan vastustajaa Porin Ässiä myötämielisestä suhtautumisesta JYPin juhlahetkeen, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.