"Mekan" D Team tukisti taas Jukureita

Mikkelin Jukurit on keikkunut mestiksen kärkipaikalla lähes koko kauden, mutta yksi este Jukureille on ollut ylitsepääsemätön. JYPin farmiseura D Team nappasi Jukureista Kalevankankaan maanantai-illassa jo kauden neljännen voittonsa yhtä monessa kohtaamisessa. Ottelu päättyi Deen 5-4 -voittoon voittomaalilaukauskilpailussa. Ratkaisumaalin teki myös joukkueen avausmaalin värkännyt Tuomas Helminen. Voittomaalia kävi yrittämässä kaikkiaan viisi paria ja Helminen oli ainoa, joka onnistui maalinteossa.

-Ehkä emme olisi ansainneet kolmea pistettä. Jukurit hallitsi, mutta me hyödynsimme paikkamme, tiivisti D Teamin päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi.

Ottelun laukaus- ja torjuntatilastot vahvistavat Ahvenjärven puheet. Jukurit voitti laukaukset 64-36, D Teamin maalivahti Jarno Laitinen puolestaan torjui 36 kertaa, kun virkaveli Teemu Seppänen selvisi 16:lla.

D Teamin ja Jukureiden kohtaamisten pisteet jaettiin Deen hyvääksi 10-2 ja maalierokin kirjattiin JYP-farmin hyväksi 15-8. Jukureiden päävalmentaja, viime keväänä Jokipojat mestismestariksi luotsannut Jarno Pikkarainen äityikin hehkuttamaan D Teamia ja Jyväskylää oikein tosissaan.

-Jyväskylä on jääkiekkoilun Mekka Suomessa. Pitää lähteä sinne opintomatkalle, Pikkarainen tokaisi.

Näissäkin puheissa on vinha perä. JYP johtaa SM-liigaa, D Team on mestiksessä kolmantena ja JYPin A-nuoret omassa liigassaan neljäntenä. Huolimatta siitä, että A-ikäisten lupaavimmat kaverit pelaavat mestistä D Teamissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.