Jari-Matti Latvalan manageri IS:lle: Jos Toyota ei tarjoa jatkosopimusta, ralliuran päättyminen todennäköistä

Mikäli Jari-Matti Latvala ei saa enää jatkosopimusta Tommi Mäkisen johtajamalta Toyotalta, on Latvalan ura MM-sarjassa todennäköisesti ohi. Näin arvioi Latvalan manageri Timo Jouhki Ilta-Sanomille.

– Aika pitkältihän se on niin. Jotain pientä saattaisi olla tarjolla muualtakin, mutta jos Toyotalta ei tule uutta sopimusta, niin sitten Jari-Matin uran jatkuminen on hyvinkin epätodennäköistä, Jouhki myöntää.

Tällä kaudella Toyotan kuskeja ovat olleet Latvalan lisäksi Ott Tänak ja Kris Meeke. Tänak johtaa MM-sarjaa, Meeke on viidentenä ja Latvala seitsemäntenä, kun ajamatta on kaksi osakilpailua.

Toyotan ensi kauden kuskispekulaatioissa on ollut esillä jyväskyläläislupaus Kalle Rovanperän nimi.

– Ehkä marraskuun puolella Espanjan ja Australian rallien välissä pystytään kertomaan, mitä Kalle tekee ensi kaudella, Rovanperänkin sopimusasioita hoitava Jouhki sanoo.

Lue myös: Jari-Matti Latvala: Häät Maisa Torpan kanssa on peruttu – lue rallitähden koko lausunto tästä
 

Lue myös: Näin tallipäällikkö Tommi Mäkinen kommentoi Jari-Matti Latvalan poikkeuksellista parisuhdetiedotetta: "Minulla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa"
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Näin tallipäällikkö Tommi Mäkinen kommentoi Jari-Matti Latvalan poikkeuksellista parisuhdetiedotetta: "Minulla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa"

Jari-Matti Latvala: Häät Maisa Torpan kanssa on peruttu – lue rallitähden koko lausunto tästä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.