Latvala törmäsi puuhun ja keskeytti

Toyotan Jari-Matti Latvalan vaisu Korsikan MM-ralli sai lopullisen sinettinsä lauantai-iltapäivänä kahdeksannella erikoiskokeella. Vasta kahdeksannella sijalla ollut tuurilainen ajoi ulos, törmäsi puuhun ja joutui lopulta keskeyttämään turvakaarien vioittumisen vuoksi.

Latvala tuskitteli auton asetusten kanssa koko rallin ajan, mutta löysi lääkkeet lauantain päivähuollossa. Tämä kuitenkin kostautui yli-innokkuutena.

– Auto tuntui ihan mielettömän hyvältä ja vauhti parani huomattavasti. Sieltä pikkaisen vanha Jari-Matti puski esiin ja hyökkäsin tosi kovaa.

– Tulin yhteen jarrutukseen ja perä nousi ihan vähän ilmaan töyssyssä. Se lukitsi takajarrut ja auto meni heti sivuttain luisussa. En pystynyt vaihtamaan vaihdetta ja auto liukui puuhun, Latvala summasi.

Kokenut suomalainen löysi kuitenkin positiivista auton suorituskyvyn parannuksesta.

– Tärkein juttu oli kuitenkin se, että olimme ensimmäistä kertaa kärkivauhdissa. Auto tuntui ihan erilaiselta ja paljon paremmalta, Latvala totesi.

– Se ongelma kuitenkin löytyi ja se on tärkeä jatkoa ajatellen. Meillä oli auto, joka kääntyi hyvin, mutta pitoa ei ollut.