Suomalaisyritykselle miljoonasopimus rallin MM-sarjaan

Suomalainen High Peak Finland Oy on tehnyt merkittävän sopimuksen rallin MM-sarjan promoottori WRC Promoter GmbH:n kanssa.

Vuoden 2018 alusta lähtien High Peak vastaa seuraavat viisi vuotta kaikkien WRC-tuotteiden suunnittelusta, tuottamisesta ja myynnistä jokaisessa MM-rallin osakilpailussa. Lisäksi High Peak vastaa ympäri vuoden WRC:n verkkokaupasta. Sopimus kattaa myös kumppanimyynnin.

High Peak on tehnyt yhteistyötä autourheilun suomalaisen lajiliiton AKK:n kanssa kahden vuoden ajan ja vastannut muun muassa Jyväskylän MM-rallin tapahtuma- ja fanituotemyynnistä. Suomalaisten tekeminen vakuutti MM-rallin promoottorin.

– WRC:ltä otettiin meihin yhteyttä ja pyydettiin osallistumaan kilpailutukseen. Teimme rohkean ehdotuksen, joka toimi halutulla tavalla. Viisivuotinen sopimus yhden moottoriurheilumaailman kiinnostavimman brändin kanssa on ainutlaatuinen mahdollisuus, High Peak Finland Oy:n myyntijohtaja Sami Eljaala sanoo.

Hän arvioi WRC-sopimuksen arvoksi viidessä vuodessa noin 10 miljoonaa euroa.

Yhteistyö AKK:n kanssa jatkuu

High Peak on tähdännyt tavoitteellisesti kansainvälisille markkinoille, ja pitkä sopimus suuren moottoriurheilubrändin kanssa on merkittävä harppaus oikeaan suuntaan. Myös yhteistyö AKK:n kanssa jatkuu entisellään, ja High Peak vastaa jatkossakin kattavasti suomalaisen autourheilun fanituotteista, kuten Neste Rallin tuotteistuksesta.

Vuonna 1998 perustettu High Peak Finland Oy on tapahtumatuotteisiin ja liikelahjoihin sekä maahantuontiin ja verkkokauppaan erikoistunut suomalaisyritys. Tampereella ja Espoossa toimiva yritys työllistää 27 ihmistä, ja sen liikevaihto on kuluvana vuonna noin 8 miljoonaa euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .