Kommentteja Kimi Räikkösestä

Kimi Räikkösen MM-rallidebyytistä sanottua:

Sebastien Loeb, rallin viisinkertainen maailmanmestari: - On hienoa, että Kimi ajaa rallia. Nuotittaminen ei varmaankaan ollut hänelle helppoa, mutta toivottavasti hän nauttii kisasta. En tunne häntä kovin hyvin, mutta pidän hänen tyylistään.

Tommi Mäkinen, rallin nelinkertainen maailmanmestari: - Kimi on todellinen lahjakkuus auton ratissa ja se näkyy myös rallissa. Eniten vaikeuksia tuottanee yhteistyö kartanlukijan kanssa. Siihen yhteiseen kommunikaatioon pitää oppia luottamaan.

Juha Kankkunen, rallin nelinkertainen maailmanmestari: - Kimin vauhti riittää varmasti, mutta kuinka sitten laitteet toimivat? Kovavauhtinen ja vaativa kisa on edessä. Joka tapauksessa Kimi on lahjakas ja osaa ajaa rallia todella hyvin.

Markku Alen, rallilegenda: - Poika osaa ajaa rallia ja formulaa. Mielestäni Tunturiralli osoitti jo sen, että hän on rallimies. Uskon, että Kimi onnistuu Jyväskylässäkin, toisaalta tämä on nyt hänen ensimmäinen pitempi rallinsa.

Mikko Hirvonen, Fordin tehdaskuljettaja: - Kimi osaa ajaa ja vauhtia löytyy. On kuitenkin eri asia hinkata testipätkää edestakaisin kuin ajaa monta päivää kestävä ralli. Odotan häneltä silti hyvää tulosta.

Jari-Matti Latvala, Fordin tehdaskuljettaja: - On hienoa, että Kimiltä löytyy innostusta ralliin. Hän on rallissakin rattimies ja henkisestä puolesta ralliura ei jää ainakaan kiinni. Hänet on mielestäni otettu rallipiireissä hyvin vastaan.

Harri Rovanperä, entinen MM-rallikuljettaja: - Muilla samassa kilpaluokassa ajavilla kuljettajilla tulee kiire hänen kanssaan. Kyllä Räikkönen tuntuu rattimies olevan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.