Lähes kaikki majoitus myyty rallien ajaksi

Jyväskylän majapaikat ovat lähes loppuunmyytyjä kaupunkia kansoittavan megatapahtuman MM-rallin vuoksi. Vain muutamia yksittäisiä paikkoja on enää tarjolla.

Majoitus- ja oheispalveluiden keskusvaraamo Jyväskylä Bookingin asiakkuuspäällikkö Harri Mäkinen sanoo, että vapaita vuodepaikkoja löytyy enää esimerkiksi Jyväskylän Työvoimaopistosta ja yksityismajoituksen kautta.

Mattimyöhäisille opistomajoitusta on tarjolla lisäksi Jyväskylän ympäristökunnissa, kuten Joutsan Leivonmäellä. Mäkisen mukaan ralliviikonlopun vuodepaikoista on käyty kauppaa jo viime syksystä.

- Keskustan hotellit ovat täynnä. Keskusta-alueen majapaikat täyttyvät pääosin rallitiimeistä, mediaväestä sekä kilpailuorganisaation edustajista. Yksittäisen matkailijan majoitusvaihtoehdot ovatkin pääosin kesähotelleissa, mökeissä tai yksityismajoituksessa, jotka ovat niin ikään lähes täynnä Jyväskylässä, Mäkinen sanoo.

Telttailijoille vapaata tilaa


Sen sijaan telttailijoille ja karavaanareille on vielä vapaita paikkoja Laajavuoressa ja Riihivuoressa.

Mäkisen mukaan rallitiimejä on saapunut kaupunkiin jo viime viikolla. Varsinainen tapahtumayleisö saapuu puolestaan loppuviikosta.

Jyväskylään saapuu viikonlopun aikana arviolta 100 000 eri kävijää.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .