Latvala ajaa kolmantena Ranskan MM-rallissa

Thierry Neuville on erinomaisissa asemissa uran ensimmäistä MM-rallivoittoa ajatellen. Fordin belgialaiskuski oli perjantain ajopäivänä hyvässä vireessä ja johtaa Ranskan MM-rallia lähes kymmenellä sekunnilla.

Kilpailusta ennakoitiin kahden ranskalaisen Sebastienin kaksintaistelua, mutta Loeb ja Ogier jäivät perjantaina sivurooliin. Loeb on neljäntenä 12,2 sekuntia kärjestä jääneenä, Ogier puolestaan jäi Neuvillesta 28,7 sekuntia ja on vasta viidentenä.

Jari-Matti Latvala on mukavasti kolmantena ja Mikko Hirvonen kahdeksantena. Latvala on vain kahden sekunnin päässä Dani Sordon kakkossijasta ja 11,8 sekuntia Neuvillesta.

- Ongelmaton päivä. Aamulla tehtiin täysin oikea rengasvalinta. Nyt iltapäivällä otin kaksi vararengasta ja niiden kanssa auto ei ollut ihan niin hyvä ajaa, Latvala selvitti.

- Kaikkiaan päivästä jäi hyvä fiilis, vaikka tuo viimeinen erikoiskoe jäi vähän harmittamaan. Olisi pitänyt kääntää alustaa jäykemmäksi, kun tuo pitkä pätkä oli aamun ensimmäisen ek:n jälkeen päivän ensimmäinen kokonaan kuiva.

Lauantaista Latvala ennakoi haastavaa päivää kovan sateen takia. Erot saattavat kasvaa rajusti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.