Latvala huomattavasti rennompi kuin viime vuonna

Jari-Matti Latvala oli viime vuonna valtavan helpottunut Suomen MM-rallin maalissa. Kolmas sija oli Latvalalle lähes kuin voitto edellisissä kisoissa nähtyjen epäonnistumisten jälkeen.

Nyt Ford-kuljettaja Latvala lähtee jälleen tavoittelemaan sijoitusta kolmen parhaan kuljettajaan joukkoon, mutta eri lähtökohdista kuin viime vuonna.

- Ainahan kotirallissa on paineita, mutta nyt lähtökohta on selkeästi parempi kuin viime vuonna. Nyt voin lähteä huomattavasti rennommalla fiiliksellä kisaan kuin viime kesänä, Latvala kertoi.

Viime vuoden kolmannella sijallaan Latvala pyyhki mielestään aiemmat epäonnistumiset Jyväskylässä. Ulosajoista ja erityisesti Mökkiperän erikoiskokeesta oli kasvamassa lahjakkaalle Latvalalle ohitse pääsemätön mörkö. Nyt tuo mörkö lienee selätetty. Eikä Latvalalle vuosina 2007 ja 2008 kohtalokas Mökkiperäkään ole tänä vuonna ohjelmassa.

- Mökkiperästä tuli tietyllä tavalla vaikea pätkä minulle, mutta en minä sitä mitenkään pelkää. Olisin voinut ajaa sen tänäkin vuonna, ei siinä mitään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.