Loeb hyökkää - enää neljä sekuntia Hirvoseen

Jyväskylän MM-rallista on tulossa varsinainen jännitysnäytelmä kärjen osalta. Fordin Mikko Hirvonen johtaa edelleen perjantai-iltapäivänä, mutta Citroënin Sebastien Loeb kiristää tahtia. Hirvonen johtaa rallin kokonaistilannetta yhdeksän erikoiskokeen jälkeen tasan neljällä sekunnilla Loebiin nähden.

- Pari mutkaa meni leveäksi, kun tulin liian kovaa. Tavoitteena on kuitenkin huomenna tehdä kunnon kaulaa Loebiin, Hirvonen kommentoi Ylen Ralliradiolle Palsankylän erikoiskokeen jälkeen.

Hirvonen hävisi Palsankylän soratiellä ranskalaiskuskille 2,5 sekuntia.

- Suomi ei ole suosikkirallini, mutta tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä. Tästä tulee kova taistelu, Loeb lupaa.

Latvala pääsemässä vauhtiin, Räikkönen tulee kovaa

Fordin Jari-Matti Latvala on Palsankylän jälkeen kokonaistilanteessa neljäntenä noin puoli minuuttia Hirvosen perässä. Ero kolmantena ajavaan Dani Sordoon on 9,2 sekuntia.

- Nyt tuli hyvin tää viimeinen Palsankylä, kokonaisuutena päivä vähän harmittaa. Perjantai on minulle ehkä vaikein päivä, huomenna on mulle varmasti helpompaa.

Kimi Räikkönen painelee myös vakuuttavaa vauhtia Fiatillaan: yhdeksännen erikoiskokeen formulakuski veti 15. nopeiten jääden Loebin pohja-ajasta vain 40 sekuntia. Räikkösen aika oli 7:42,4. Räikkönen on tällä hetkellä sijalla neljä.

Kovaa tulee myös Kimi Räikkönen Fiatillaan. Palsankylä 2 -pätkän Räikkönen tykitti 15. nopeimpaan aikaan 7:42,4. Sillä jäätiin Loebistakin vain 40 sekunnin päähän. N-ryhmässä Räikkönen on nyt sijalla neljä.

Perjantain viimeinen erikoiskoe on Killerin yleisöerikoiskoe, joka ajetaan iltakahdeksalta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.