Näyttelijä Sami Sarjula lukee Teemu Horkaman karttaa

Torstaina alkava Suomen MM-ralli kerää kilpailun lähtöviivalle jälleen tukun niin kansainvälisiä kuin kansallisia kilpailijoita sekä julkisuuden henkilöitä.

Formulamestari Kimi Räikkösen lisäksi rallissa nähdään myös toinen Suomen kansan tuntema näyttelijä ja rallikärpäsen kovasti puraisema Sami Sarjula, joka tällä kertaa lukee nuotteja hyvälle ystävälleen Teemu Horkamalle.

Etuvetoista pikkuluokan Skoda Felicia Kit Car ralliautoa ohjastava Horkama ajoi vuosi sitten hienon Suomen MM-rallin saavuttaen tavoitteensa eli maalilipun ja legendaarisen Urrian hyppyrin epävirallisen mäkiennätyksen Ford Fiesta ralliautollaan. Myös tänä vuonna Horkaman ja Sarjulan tavoitteena on hauskanpidon lisäksi kokemuksen kerääminen ja sitä kautta maalilipun näkeminen. Toiveet palkintokorokeesta leijuu myös kuljettajien ajatuskuplissa.

- Ajatus Sarjulan kanssa kilpailemisesta sai alkunsa toisen hyvien ystävieni Peter Flythströmin ja Kristian Sohlbergin ideasta. Kesäkuun alussa Samin kanssa sovittiin, että pyritään kisabudjetti saamaan kasaan vaikka väkisin jotta päästäisiin yhdessä mittaamaan vauhtiamme perinteisillä Keski-Suomen sorapoluilla. Sami oli välittömästi projektissa täysillä mukana, valotti Horkama projektin käynnistymistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.