Rallikansalle tarjotaan muikkuja ja toffeeta

Jyväskylän kävelykatu täyttyi tänään keskiviikkona rallikansasta ja kojuista, sillä myynti- ja promootiopisteet pystytettiin pääosin aamun aikana. Muutamat myyjät saapuvat vasta viikonlopuksi. Tänä vuonna myyntikojuja on Kauppakadun varrella vähemmän kuin viime vuonna, sillä vaate-, koru- ja ruokamyyjiä on yhteensä parikymmentä. Kojut palvelevat rallikansaa lauantai-iltaan ja osa aamuyöhön saakka.

– Pidämme ruokakojuja auki niin kauan kun asiakkaita riittää, ainakin neljään asti aamulla. Pyrimme avaamaan kello 11 joka päivä. Työntekijöitä minulla on noin 30, kertoo ruokakojujen omistaja Said Hatni.

Smart Satellite Oy:n ruokakojuissa on tarjolla tänä vuonna makkaraperunoita, muikkuja ja kebabia. Hatni suosittelee ruokailemaan etenkin Kolmikulman liepeillä, sillä siellä olevissa kojuissa on laajin valikoima. Rallikansaa hemmotellaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Tuula Pulkkisen karjalanpiirakkakojulla.

Myynti- ja promopaikoista vastaavan Festago Oy:n Janne Mäyrä kertoo, että tänä vuonna kannattaa huomioida etenkin Väinönkadulla oleva SK Profitin simulaattori. Simulaattorin filmikirjastosta voi valita 20 erilaista simulaatioelämystä ja heittäytyä mukaan rallin, formulan, moottoripyörän tai vaikkapa vuoristoradan vauhtiin.

– Lisäksi rallikahvilassa voi käydä nauttimassa leivoksia. Brittiläistä tunnelmaa kadulle tuo Qwemart LTD:n laaja toffeevalikoima, Mäyrä suosittelee.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .