Jyväskylä jätti paljon mietittävää - "Miten voi olla niin pahasti yössä?"

KSML.tv:n mobiili rallistudio pyydysti ralliviikonlopun päätöslähetykseen vieraiksi lyhyessä ajassa legendaarisen maineen saavuttaneen, jyväskyläläisvetoisen Rallit.fi -sivuston kantavat voimat, päätoimittaja Toni Heinosen ja toimituspäällikkö Aki Hietavalan Tuomas Heikkilän johtaessa puhetta.

Ott Tänakin huima meno ei ollut mikään jättiyllätys, mutta se oli, etteivät muut Toyotat yltäneet läheskään samaan vauhtiin.

- En pysty ymmärtämään, miten muut Toyota-kuskit pystyivät olemaan säätöjensä kanssa niin metsässä tai oikeastaan yössä, Hietavala jyrisi.

WRC2-luokkaa lauantai-iltaan ja hajonneeseen iskunvaimentimeen saakka dominoineen Kalle Rovanperän meno ihastuttaa myös tässä debatissa

- Tokkopa mies itsekään tietää, missä ne rajat liikkuvat. On ollut niin huikeita suorituksia jo aiemminkin, Heinonen hehkuttaa.

Mutta kenen menoa hehkutetaan Tänakin ja Rovanperän ohella? Mitä muut Toyota-pilotit Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi olisivat tarvinneet tässä kisassa? Kuka oli kisan suurin yllättäjä ja kenestä huokui ajamisen ilo?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus oheiselta videolta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .