Leijonien Kontiola rajusta taklauksestaan: Se on tätä, kun eletään huumassa

Leijonien Petri Kontiola taklasi rajusti Ruotsin Jonas Ahnelöviä sunnuntaina olympiakaukalossa. Ahnelöv jäi suomalaishyökkääjän taklauksen voimasta hetkeksi jään pintaan ja poistui myöhemmin Ruotsin pukukoppiin.

Ottelun tuomaristo ei määrännyt Kontiolalle rangaistusta tilanteesta. Kontiolaa ei tunneta varsinaisesti minään taklaajahirmuna, mutta Etelä-Korean olympialaisissa hän on jakanut muutamia painavia "pommeja". Kontiola kuitenkin korosti, ettei hänen ollut tarkoitus missään tapauksessa vahingoittaa ruotsalaispelaajaa.

– Se on tätä, kun eletään huumassa. Se taklaus tuli vähän puskista. Toivottavasti häntä ei sattunut sen kummemmin. Hänellä taisi olla pää alhaalla, eikä hän huomannut tuloani, Kontiola sanoi.

Etelä-Korean kannustusjoukkoja katsomaan

Ruotsille hävinnyt Suomi pelaa tiistaina turnauksen ensimmäisellä pudotuspelikierroksella isäntämaa Etelä-Koreaa vastaan. Mitä ajatuksia eksoottisen kiekkomaan kohtaaminen herättää kokeneessa arvokisakävijässä?

– Siihen peliin lähdetään ennakkosuosikkina. Silmäiltiin vähän alkusarjan pelejä, niin heillä on hienot kannustusjoukot mukana siellä. Nyt päästään katsomaan niitäkin, Kontiola veisteli.