Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Henkilöauto upposi jäihin Ilomantsissa ja kahden henkilön epäillään hukkuneen

Kahden ihmisen epäillään hukkuneen Ilomantsissa Pohjois-Karjalassa auton upottua jäihin, kertoo Itä-Suomen poliisi. Poliisi, pelastus ja ensihoito saivat lauantaina kello 20.13 ilmoituksen jäärailoon ajaneesta ja järveen uponneesta autosta Ilomantsin Koitereella.

Ilmoitustietojen mukaan autossa oli ollut viisi henkeä, joista kolme oli päässyt ulos autosta ja pelastautunut rantaan. Kahden henkilön pelätään hukkuneen ja etsinnät alueella ovat edelleen käynnissä.

Auto upposi jäihin lauantai-iltana myös Leppävirralla Pohjois-Savossa. Leppävarran Ylä-Koirukselta ilmoitettiin jäihin juuttuneesta ja hieman myöhemmin järveen uponneesta henkilöautosta puoli kahdeksan aikaan. Ilmoitustietojen mukaan autolta oli poistunut kolme henkilöä. Viranomaisten tullessa paikalle auto oli uponnut jäihin, eikä paikalla ollut enää ketään. Poliisin arvion mukaan autoon tai veden varaan ei ole jäänyt henkilöitä, mutta asian varmistamiseksi autossa olleita pyydetään ilmoittautumaan hätäkeskukseen tai poliisille.

Edellä mainittujen lisäksi lauantain aikana poliisi ja pelastuslaitos ovat etsineet jäihin pudonneiksi ilmoitettuja henkilöitä Kangasniemellä ja Kuopiossa.

Poliisi muistuttaa, että jäille meno ajoneuvolla on tällä hetkellä vaarallista, eikä jäällä liikkumista voi suositella edes jalkaisin.