Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Italian pääministerin henkivartijana toiminut poliisi kuoli koronavirukseen

Italiassa on todettu eniten kuolemia maailmassa koronaviruksen seurauksena. Lauantai-iltaan mennessä maassa oli kuollut yli 15 000 ihmistä. / CARLO HERMANN AFP / CARLO HERMANN / LEHTIKUVA

STT–AFP

Italian pääministeri Giuseppe Conten turvatiimiin kuulunut poliisi kuoli lauantaina koronaviruksen aiheuttamaan tautiin. Asiasta kertoi maan poliisivoimat. Italian hallituksen mukaan poliisille tehtiin positiivinen koronavirustesti 21. maaliskuuta.

Turvatiimin jäsen ei ole ollut tekemisissä Conten kanssa ainakaan kahteen viikkoon. Italialainen Corriere della Sera kertoo, että tuolloin Conte, 55, testattiin varotoimena koronaviruksen varalta. Testin tulos oli negatiivinen.

Italian poliisivoimien johtaja ilmaisi osanottonsa 52-vuotiaan poliisin kuolemasta. Italiassa on todettu eniten kuolemia maailmassa koronaviruksen seurauksena. Lauantai-iltaan mennessä maassa oli kuollut yli 15 000 ihmistä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut