Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mökkeilijä hukkui Kemiönsaaressa soutuveneen kaaduttua

Mökkeilemässä ollut mies hukkui Kemiönsaaressa pitkäperjantaina soutuveneen kaaduttua, kertoo Lounais-Suomen poliisi.

Länsi-Suomen merivartiosto kertoi aiemmin, että kaksi ihmistä pelastettiin veden varasta illalla ja ainakin toista pelastettua jouduttiin elvyttämään rantaan tuomisen jälkeen.

Poliisi kertoi lauantaina, että vuonna 1963 syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies menehtyi. Hän oli ollut soutuveneilemässä toisen, vuonna 1968 syntyneen miehen kanssa, kun vene oli keikahtanut. Syystä poliisilla ei ollut tietoa. Samalta mökiltä oli tultu pelastamaan miehiä ja aloitettu elvytys.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Norrlångvikenillä veden varaan joutuneista pitkäperjantaina noin kello 20.45. Hälytys tuli Karhulaaksontielle.

Yksi kuoli nokkakolarissa

Nuori mies kuoli törmättyään vastaan tulleeseen rekkaan henkilöautolla Mäntsälässä Keski-Uudellamaalla. Pelastuslaitos sai hälytyksen Porvoontiellä eli tie 55:llä tapahtuneesta nokkakolarista lauantaina aamuyöllä kello yhden jälkeen.

Poliisin mukaan kolari tapahtui, kun henkilöauto oli ajautunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle.

Rekan kuljettaja ei loukkaantunut yhteentörmäyksessä. Ajokeissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita.

Nokkakolarin jälkiraivaus ja tutkinta aiheuttivat Itä-Uudenmaan poliisin mukaan jonkin verran liikennehaittaa Porvoontiellä aamuyöllä.