Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Osa turvakodeista täyttyi pääsiäisenä, mutta suurimmassa osassa riitti tilaa

Pääsiäissunnuntaina iltapäivällä turvakodeissa oli täyttä Oulussa, Kajaanissa ja paikoin pääkaupunkiseudulla, mutta muutoin oli tilaa. Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

STT

Suurimmassa osassa Suomen turvakodeista oli yhä tilaa pääsiäissunnuntaina, kerrottiin väkivallan uhreja auttavasta Nollalinjasta.

Pääsiäissunnuntaina iltapäivällä turvakodeissa oli täyttä Oulussa, Kajaanissa ja paikoin pääkaupunkiseudulla, mutta muutoin oli tilaa. Espoossa turvakoti oli täynnä, samoin osa turvakodeista Helsingissä, mutta Vantaalla ja osassa Helsingin turvakodeista riitti paikkoja.

Ensi- ja turvakotien liitosta kerrottiin STT:lle, että tarkempia tietoja siitä, miten pääsiäinen on näkynyt turvakodeissa suhteessa aiempiin vuosiin, on saatavilla vasta pääsiäisen jälkeen.

SPR:n Nuorten turvatalosta kerrottiin pääsiäissunnuntaina alkuillasta, että pääsiäinen on ollut turvataloissa rauhallinen. Tilapäisiä nuoria majoittujia turvataloilla on, ja yhteyksiä on pidetty digitaalisesti nuoriin ja perheisiin sekä kuntien sosiaali- ja kriisipäivystyksiin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut