Hiivan voi korvata helposti – leivinjauhe ja sooda kohottavat vuokaleivän, sämpylät ja kierrepullat, katso reseptit

Soodalla ja leivinjauheella kohottaminen on hyvä valinta myös kiireiselle leipurille, sillä kohotteluvaiheen voi jättää välistä. Anna Sievälä

Kotona vietetyn ajan lisääntyminen on saanut monet tarttumaan jauhopussiin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty