Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi epäilee Vantaan Veromiehen rakennuspaloa tahallaan sytytetyksi – silminnäkijöiltä kaivataan havaintoja

K-Rauta Vantaanportin puuvaraston palosta levisi runsaasti savua. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

STT

Poliisi epäilee Vantaan Veromiehessä perjantain vastaisena yönä alkanutta rakennuspaloa tahallaan sytytetyksi. Poliisi ilmoitti tutkivansa Silvastintiellä tapahtunutta paloa törkeänä tuhotyönä.

– Paikan päältä on löytynyt murtojälkiä. Kaikkia mahdollisia silminnäkijöitä tai tapauksesta tietäviä pyydetään ilmoittamaan havaintonsa poliisille, jotta epäiltyjen jäljille päästään mahdollisimman pian, totesi rikoskomisario Mikko Minkkinen.

Pelastuslaitos kehotti aamuyöllä ja aamulla asukkaita sulkemaan Veromiehen lähiseudulla ikkunat ja ilmastoinnin. K-Rauta Vantaanportin puuvaraston palosta levisi runsaasti savua.

Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta aamulla ennen puolta kolmea. Tulen sammutus ja jälkiraivaus jatkuivat aamupäivään.

Tieliikennekeskuksen mukaan palosta aiheutui aamuyöllä haittaa Kehä III:n liikenteelle. Kehä III:n liikenne palautui jo aamulla normaaliksi, mutta lentoasemalle vievä ramppi oli pois käytöstä puolillepäivin.

Paloon liittyvät havainnot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai soittamalla vihjenumeroon 0295 413 636.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut