Keitettyjä käpyjä jälkiruuaksi? – Kyllä! Villikasvien ja yllättävienkin metsän antimien syöminen on nyt nouseva trendi

Moni suomalainen on löytänyt villin lähiruuan, eikä trendille näy loppua.

Catharina Rosenschöldiä vähän harmittaa, miten vähän rikkaruohoja hänen pihallaan on. Hän on syönyt ne lähes kaikki.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 6 kk vain 4,90 € / kk Tilaa tästä 2 kk määräaikaisena 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi