Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ukkoskuuroja voi tänään tulla paikoin etelässä, muualla on poutaa

Ukkoskuuroihin on syytä varautua iltapäivällä ainakin Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Arkistokuva. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Tänään pohjoisesta virtaa kylmempää ilmaa Suomeen, mutta etelässä ja lännessä voidaan vielä hikoilla lähemmäs 30 asteen helteissä. Pohjois-Karjalassa, Oulun seutuvilla ja Lapissa ollaan 20 asteen tienoilla, Pohjois-Lapissa lähempänä 15:tä astetta.

Kylmemmän ilmamassan mukana voi tulla sade- ja ukkoskuuroja paikoin Etelä-Suomea. Kuuroihin on syytä varautua iltapäivällä ainakin Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Muualla maassa sunnuntai on pääasiassa poutainen ja aurinkoinen, idässä voi olla pilvisempää.

Sää viilenee koko maassa hiljalleen tästä päivästä alkaen, ja ainakaan ensi viikolle ei ole luvassa helteitä. Sää on epävakainen tiistaista alkaen, ja lounaasta päin voi tulla uusia ukkosrintamia.

Pitkän aikavälin ennusteen mukaan kuitenkin jo seuraavalla viikolla on mahdollisuus uusiin helteisiin, Ilmatieteen laitokselta kerrotaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut