Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi tutkii Tampereen Haapalinnassa lauantaina sattunutta välikohtausta tappona – alaikäinen epäilty vangittiin

Poliisi tutkii Tampereen Haapalinnan välikohtausta tappona ja tapon yrityksenä. Surmansa sai mies ja toinen sai vakavia vammoja. / LEHTIKUVA

STT

Sisä-Suomen poliisi tutkii Tampereen Haapalinnassa lauantaiaamuna tapahtunutta välikohtausta tappona, tapon yrityksenä sekä törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä.

Poliisi kertoo, että Haapalinnan välikohtauksessa on saanut surmansa vuonna 1979 syntynyt mies. Toinen, vuonna 1977 syntynyt mies sai vakavia vammoja.

Poliisi epäilee teosta vuonna 1984 syntynyttä naista ja 16-vuotiasta nuorukaista. Epäillyt ovat poliisin mukaan ulkopaikkakuntalaisia ja sukua toisilleen. He olivat vieraina uhrin asunnossa, poliisi kertoo.

16-vuotias mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä taposta sekä tapon yrityksestä Pirkanmaan käräjäoikeudessa maanantaina.

Haapalinnan välikohtauksesta uutisoitiin viikonloppuna mittavana poliisioperaationa.

Aamulehti kertoi sunnuntaina jo omien tietojensa perusteella yhden ihmisen kuolemasta. Lehti oli haastatellut viereisessä asunnossa asunutta naapuria, joka oli kertonut heränneensä avunhuutoihin ja nähnyt hetken kuluttua kaksi miestä makaamassa talon edessä. Naapuri oli soittanut tämän jälkeen hätäkeskukseen.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että se on viikonlopun aikana ehtinyt kuulustella vain asianosaisia.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut