Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Hallitus ottaa käyttöön uuden käytännön ja neuvottelee tänään – aiheena ministeriöiden vastaukset valtiovarainministeriön budjettiesitykseen

Pääministeri Sanna Marinin hallitus neuvottelee tänään Säätytalossa kello 11 alkaen. Aiheena on ministeriöiden vastaukset valtiovarainministeriön ensi vuoden talousarvioesitykseen. Roni Rekomaa / LEHTIKUVA

STT

Hallitus neuvottelee tänään Säätytalossa kello 11 alkaen. Aiheena on ministeriöiden vastaukset valtiovarainministeriön ensi vuoden talousarvioesitykseen. Neuvottelu on uusi käytäntö, ja se korvaa aiemmin pidetyt valtiovarainministeriön ja ministeriöiden kahdenväliset neuvottelut.

Valtioneuvoston tiedotteen mukaan neuvottelussa ei ole tarkoituksena tehdä ensi vuoden talousarvioesitystä koskevia päätöksiä, vaan kuulla ministeriöiden priorisoidut tarpeet ensi vuoden budjettia koskien sekä samalla lisätä koko hallituksen tietoisuutta eri hallinnonalojen keskeisistä talousarvioasioista ja yleisesti valmistelutilanteesta.

Valtioneuvoston tiedotteen mukaan pääministeri Sanna Marin (sd.) ja valtiovarainministeri Matti Vanhanen (kesk.) ovat median tavattavissa neuvottelun jälkeen Säätytalon portailla noin kello 14.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut