"Tulen kiukkuiseksi, jos en saa ruokaa tarpeeksi usein" – Sirkustaiteilijat Marjut Hernesniemi, 34, ja Myrsky Rönkä, 36, vaalivat säännöllistä ateriarytmiä ja saavat puhtia puurosta

Näinkin voi syödä lounasta. Sirkustaiteilijoiden taidonnäyte. Vesa-Matti Väärä

Sirkustyö vaatii kekseliäisyyttä, sillä esitysten valmistaminen on luovaa työskentelyä ja niitä varten pitää harjoitella ja kehitellä uusia sirkustekniikoita. Työ on myös hyvin fyysistä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi