Jouni Koskinen, 39, matkailee maailmalle mallasjuoman perässä – "Ehkä jahtaan yhä täydellistä olutelämystä, mutta upea kokemus oli nauttia lempiolueni panimon pubissa Lontoossa"

Jouni Koskinen vieraili Cantillonin panimolla Brysselissä 2016. Jouni Koskisen kotialbumi

Paikallinen olut juotuna paikallisissa oloissa on aina parempaa kuin se olisi muualla. Ulkomainen olut, jota ei pidä kovinkaan ihmeellisenä Suomessa, voi olla mieleenpainuva kokemus tuoreena omassa ympäristössään.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja