Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sivulliset löysivät Mikkelin moottoripyöräonnettomuuden uhrin – alkoholin epäillään liittyvän turmaan

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta tutkivat tapausta. Matti Björkman / LEHTIKUVA

Miia Sebany / STT

Poliisi epäilee alkoholilla olleen osuutta Mikkelissä Etelä-Savossa moottoripyöräilijän kuolemaan johtaneessa onnettomuudessa. Sivulliset löysivät moottoripyöräilijän turmapaikalta, jossa häntä myös elvytettiin. Moottoripyöräilijä kuoli elvytyksestä huolimatta.

Lauantaina hieman puolenyön jälkeen tapahtuneessa turmassa kuoli 22-vuotias mikkeliläinen mies, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Poliisin mukaan mies oli ajanut crossipyörällä Juvan suunnasta kohti Visulahtea Viitostien osuudella, joka oli suljettu etelään päin heijastintolpilla ja valomerkeillä.

Tieosuus oli vasta äskettäin suljettu, Itä-Suomen poliisin rikosylikonstaapeli Ismo Venäläinen kertoi STT:lle aamulla. Venäläisen mukaan ei ole mahdollista, että tielle olisi päässyt ajamaan vahingossa.

– Siinä on opasteilla ja muilla suljettu tämä tieosuus pohjoisen suunnasta etelän suuntaan. Ne joutuu kiertämään, jos alueelle haluaa mennä.

Poliisin mukaan moottoripyöräilijä oli opasteiden kielloista huolimatta ajanut valaisemattomalle tietyöalueelle, jossa hän oli törmännyt kovaa vauhtia päin tiellä ollutta sorakasaa. Törmäyksen seurauksena moottoripyöräilijä oli kaatunut ja lentänyt useiden kymmenien metrien päähän.

Poliisi jatkaa onnettomuuden syiden tutkintaa. Asiaa tutkitaan myös kuolemansyyntutkintana, minkä vuoksi poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut