Punajuurista tulee uunissa makeisia – katso reseptit ja kokeile myös kelta- ja raitajuurta

Värikäs salaatti hehkuu kilpaa syksyn auringon kanssa. Mervi Pasanen

Punaista, keltaista vai raidallista juurikasta? Periaatteessa ihan sama kasvi, vain eri väreissä. Maultaan raitajuuri ja keltajuuri ovat hieman punajuurta miedompia.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi