Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Helsingin tuomiokirkossa ja Suomenlinnan kirkossa otetaan käyttöön vapaaehtoinen vierailumaksu

Vapaaehtoinen vierailumaksu ei ole käytössä jumalanpalvelusten, toimitusten, konserttien tai muun seurakunnan toiminnan aikana. VILJA VEHKAOJA / LEHTIKUVA

STT

Helsingin tuomiokirkossa ja Suomenlinnan kirkossa otetaan maaliskuun alusta lähtien käyttöön viiden euron vapaaehtoinen vierailumaksu. Asiasta päätti Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto maanantaina.

– Tuomiokirkko on kaikkien suomalaisten kotikirkko. Kirkkoon voi jatkossakin tulla hiljentymään ja rukoilemaan matalalla kynnyksellä. Vapaaehtoinen vierailumaksu mahdollistaa kirkon työn tukemisen kaikille vierailijoille maailmalta totuttuun tapaan, sanoo seurakuntaneuvoston jäsen, puheenjohtajana toimiva Viivi Ali-Löytty tiedotteessa.

Vapaaehtoinen vierailumaksu ei ole käytössä jumalanpalvelusten, toimitusten, konserttien tai muun seurakunnan toiminnan aikana. Se koskee vain vierailuaikoja.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut