Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

IL: Hyvinkäällä kaksi ihmistä murhannut ja seitsemää haavoittanut mies jätti palaamatta lomalta avovankilaan, poliisi etsii

Anna Kivinen

Anna Kivinen

Hyvinkäällä vuonna 2012 tapahtuneista murhista tuomittu Eero Hiltunen on jättänyt palaamatta lomalta avovankilaan ja on katkaissut pantansa, kertoo Iltalehti.

Iltalehden tietojen mukaan Hiltunen kärsi tuomiotaan avolaitoksessa Suomenlinnassa. Hiltunen oli päässyt vankilomalle, mistä hän jäi palaamatta avovankilaan.

Rikosseuraamuslaitoksesta (Rise) vahvistetaan Iltalehden tiedot, joiden mukaan yksi avolaitosvanki on katkaissut pantansa, mutta vangin henkilöllisyyttä ei vahvisteta. Vangista annettiin Risen turvallisuusjohtaja Ari Juutin mukaan heti etsintäkuulutus.

Iltalehden tietojen mukaan Hiltunen on lähtenyt liikkeelle Hyvinkään seudulta. Paikallinen asukas kertoo nähneensä poliiseja ja poliisikoiria metsässä. Merkkejä etsinnöistä on näkynyt parin päivän ajan.

Hiltunen ampui ihmisiä kerrostalon katolta Hyvinkäällä vuonna 2012. Kaksi kuoli ja seitsemän haavoittui.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut