Sonja Watsonin, 51, mielestä moni nyrpistelee turhaan palsternakalle, sillä se on parempaa kuin porkkana – "Sitä kannattaa kokeilla kaikenlaiseen ruoanlaittoon"

Sonja Watsonin mielestä palsternakkaa kannattaa rohkeasti testata arjen ruuanlaitossa muiden juuresten rinnalla. Päivi Tuovinen

Makeahko, pähkinäinen maku. Parempaa kuin porkkana. Yllättävänkin monipuolinen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi