Peltiruoka on arjen pelastus – aamiainen, lounas ja päivällinen valmistuvat vaivattomasti uunipellillä

Lämpimään fetasalaattiin kannattaa valita monipuolisesti erilaisia kauden kasviksia. Juha Inkinen

Ruuanlaitto on arjessa usein tasapainoilua kolmen vaatimuksen välillä: ruuan pitäisi olla paitsi hyvänmakuista, myös nopeaa valmistaa ja terveellistä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi