"Ennen keskiviikko oli pikkulauantai, ja se oli kova myyntipäivä" – Perinteiset grillikioskit ovat häviämässä katukuvasta, ja yksi syy siihen on se, etteivät ihmiset enää juhli yömyöhään

Anssi Koskinen

Lautasella on upporasvassa paistettuja ranskalaisia perunoita ja makkaranpaloja, reunalla hieman sinappia, ketsuppia ja kurkkusalaattia. Muitakin mausteita olisi tarjolla kurpitsapikkelsistä ja tuoresalaatista chilimajoneesiin, mutta jokainen kasaa annoksensa makunsa mukaan.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja