Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomessa todettu 213 uutta koronatartuntaa

Suomessa raportoitiin sunnuntaina 213 uudesta koronavirustartunnasta. Kahdessa viikossa on raportoitu 3 024 tartuntaa, mikä on 157 enemmän kuin edellisen kahden viikon aikana.

Yhteensä tartuntoja on keväästä lähtien raportoitu 19 315. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan testejä on tehty yli 1,7 miljoonaa.

Jyväskylässä määrättiin sunnuntaina karanteeniin lähes sata oppilasta ja työntekijää kahdella koululla. Viitaniemen koululla karanteeniin määrättiin 33 ihmistä ja Kilpisen yhtenäiskoululla yli 50. Kilpisen koululla karanteeniin määrättiin ihmisiä jo viime viikolla.

Myös Joensuussa Pataluodon, Noljakan ja Pielisjoen koulujen sekä Itä-Suomen yliopiston Rantakylän normaalikoulun opetusryhmiä ja henkilökuntaa asetettiin sunnuntaina karanteeniin.

Kahden viime viikon aikana sairastuneita on ollut eniten 20–40-vuotiaiden ikäryhmässä.

Koronaan liittyviä kuolemantapauksia on tiedossa tähän mennessä 369.

Seitsemän viime päivän aikana sairastumisia on raportoitu 1 518, mikä on 12 tapausta enemmän kuin edeltävänä seitsemän päivän jaksona. Tapauksista selvä enemmistö, 910, on ollut Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella.