Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jalan liikkunut lapsi kuoli jäätyään raitiovaunun alle – poliisi jatkaa Mäkelänkadun onnettomuuden tutkintaa

Poliisi tutkii Helsingin Mäkelänkadulla sunnuntaina kuolemaan johtaneen onnettomuuden syitä. Kuvituskuva. ONNI OJALA / LEHTIKUVA

STT

Helsingissä Mäkelänkadulla sunnuntaina tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa kuoli alle 15-vuotias lapsi, Helsingin poliisi tiedotti maanantaina. Poliisi kertoo jatkavansa turman ja siihen johtaneiden syiden tutkimista.

Poliisi pyytää onnettomuustilanteen nähneitä tai siitä muuten tietäviä ihmisiä ilmoittamaan havaintonsa ja vihjeensä poliisille. Lisäksi poliisi pyytää erityisesti uhrin lähellä olleita kolmea ihmistä ilmoittautumaan poliisille mahdollisimman pian.

Poliisi tiedottaa myös, ettei se ota tässä vaiheessa kantaa mahdollisiin rikosnimikkeisiin tai onnettomuuden yksityiskohtiin.

Jalan kulkenut lapsi jäi raitiovaunun alle sunnuntai-iltana ylittäessään Mäkelänkadun ja Elimäenkadun liikennevalo-ohjattua risteystä. Raideliikenne oli poikki tapahtumapaikalla onnettomuuden vuoksi.

Tilanteessa ei ollut poliisin mukaan muita osallisia kuin lapsi ja raitiovaunu.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut