Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Haloo Helsinki! konsertoi elokuussa Olympiastadionilla

Vuonna 2006 perustettu Haloo Helsinki! on julkaissut kuusi albumia. -Veikko Kaakinen Ville-Veikko Kaakinen / LEHTIKUVA

STT

Popyhtye Haloo Helsinki! konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla. Haloo Stadion! -konsertti järjestetään 14. elokuuta 2021.

Haloo Helsinki! palasi lokakuussa yli kahden vuoden julkaisutauolta uudella singlellään ja julkaisee ensi vuonna seitsemännen albuminsa. Yhtye lupailee tiedotteessa uransa suurinta keikkaa.

– Reilut pari vuotta se kuitenkin vaati tässä kohtaa meiltä itsellemme kypsytellä paluuta, niin musiikillisesti kuin muutenkin. Mutta nyt voi ilolla todeta, että me ollaan luotu nahkamme uudelleen, ja kaikki alkaa olla valmista ensi vuoteen 2021, yhtye kertoo tiedotteessa.

Vuonna 2006 perustettu Haloo Helsinki! on julkaissut kuusi albumia. Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat muun muassa Beibi, Hulluuden Highway, Maailman toisella puolen ja Kuussa tuulee.

Stadionkonsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 7. joulukuuta.

Olympiastadionilla esiintyvät ensi kesänä myös Antti Tuisku ja Sunrise Avenue, joiden konsertit jouduttiin siirtämään viime kesältä koronaepidemian vuoksi.

Kotimaisista artisteista Olympiastadionilla ovat esiintyneet aiemmin Cheek ja Jari Sillanpää sekä laulukokoonpano Mestarit, jonka muodostivat Hector, Kirka, Pave Maijanen ja Pepe Willberg.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut