Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

MTV: Baarin omistaja keksi ovelan tavan kiertää koronarajoituksia – "perustetaan sitten uskonto, koska kirkot saavat olla auki kaikissa tapauksissa"

Ravintoloitsijat ympäri maailman miettivät tapoja selvitä koronapandemian kurimuksessa. Kuvituskuva. Aalto Risto
Tommi Salo

Tommi Salo

Englantilaisen tequilabaarin omistaja on ryhtynyt erikoisiin toimenpiteisiin pitääkseen bisneksensä pystyssä koronapandemian kuristuksessa, kertoo MTVuutiset.

Uutiskanava Foxin mukaan englantilaisen 400 Rabbits -baarin omistaja James Aspell on yrittänyt rekisteröidä tequilaan erikoistuneen baarinsa hengelliseksi tilaksi eli kirkoksi.

– Koska kirkot saavat kaikissa tapauksissa olla auki, ajattelimme, että v***t, perustetaan sitten uskonto. Ei voi olla kovin vaikeaa. 400 Rabbits -kirkko aukeaa heti, kun meille näytetään vihreää valoa, baarin Facebook-sivuilla sanotaan.

Aspellin 400 Rabbits -baari sijaitsee Nottinghamissa, joka on tällä hetkellä pantu koronapandemian vuoksi sulkutilaan ja ravintolat saavat myydä ruokaa vain noudolla tai kotiinkuljetuksella.

– Hallitus on sanonut, että meidän tulee sopeutua, joten lähetimme hakemuksen baarin muuttamisesta pyhäksi tilaksi, 400 Rabbits -kirkoksi. Jos lupa myönnetään, saamme olla vapaasti auki hallituksen uusien säännöksien perusteella, Aspell sanoo.

Baarin nettisivut keskittyvät nyt kuvailemaan uutta uskontoa. "Liity meihin, kun aloitamme matkan kohti sitä, että emme vastaa mihinkään elämän suurista kysymyksistä."

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut