Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kertovatko ministerit nyt suoraan ja selkeästi, mitä sote-uudistuksen suhteen tapahtuu seuraavaksi? – suora lähetys tiedotustilaisuudesta on käynnissä

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru on mukana kertomassa sote-uudistuksen tilanteesta. Roni Rekomaa/Lehtikuva
Tommi Salo

Tommi Salo

Valtioneuvosto käsittelee ylimääräisessä istunnossa tänään tiistaina sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisen uudistusta koskevan hallituksen esityksen antamista eduskunnalle.

Sote-uudistukseen liittyvä tiedotustilaisuus järjestetään tiistaina kello 11–12.30.

Tilaisuudessa ovat läsnä perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, kuntaministeri Sirpa Paatero, sisäministeri Maria Ohisalo, puolustusministeri Antti Kaikkonen, ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, opetusministeri Li Andersson ja pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist.

Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistamisen tavoitteena on kaventaa hyvinvointi- ja terveyseroja, turvata yhdenvertaiset ja laadukkaat sosiaali- ja terveys- sekä pelastustoimen palvelut, parantaa palvelujen saatavuutta ja saavutettavuutta, turvata ammattitaitoisen työvoiman saanti, vastata yhteiskunnallisten muutosten mukaan tuomiin haasteisiin ja hillitä kustannusten kasvua sekä parantaa turvallisuutta.

Hallituksen sote-esitys eteni eduskuntaan, käsittely alkaa ensi maanantaina

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut