Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Postita joulumerkillä varustettu joulutervehdys viimeistään maanantaina

Joulukortin luvataan ehtivän perille jouluksi tavallisella joulumerkillä, jos kortin postittaa viimeistään maanantaina. Timo Jaakonaho / LEHTIKUVA

STT

Läheisille ja tuttaville lähetetyt joulukortit ehtivät määränpäähän tavallisella joulun ikimerkillä, jos ne postittaa viimeistään maanantaina. Kortit ehtii postittaa myöhemminkin, mutta tällöin se on kalliimpaa.

Kotimaan ikimerkillä joulukortit täytyy postittaa viimeistään torstaina eli 17. joulukuuta. Kortit ehtivät perille vielä 21. päivä postitettuina, jos kotimaan ikimerkin lisäksi korttiin on ostettu ja kiinnitetty plus-merkki.

Joulutervehdyksiä on tänäkin vuonna liikkeessä miljoonittain. Postin mukaan viime joulun aikaan kortteja lähetettiin noin 15 miljoonaa kappaletta.

Posti suositteleekin joulukorttien sulkemista korteille tarkoitettujen punaisten kuorien sisään, sillä se nopeuttaa korttien päätymistä joulukorttilajitteluun.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut