Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Aloita parempi vuosi hyvillä jutuilla – näköislehti ilmestyy myös vuoden 2021 ensimmäisenä päivänä

Näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa myös uudenvuodenpäivänä 1.1.2021. Aloita parempi vuosi lukemalla muun muassa nämä jutut:

Reijo Karhinen uskoo, että muuttoliike voi kääntyä. Soila Puurtinen

1. Koronavuosi avasi maakunnille sellaisia uusia mahdollisuuksia, joiden hyödyntämisestä niiden pitäisi pitää tarkasti huolta, sanoo OP-ryhmän entinen pääjohtaja, vuorineuvos Reijo Karhinen.

Timo Polari on seikkaillut monissa maissa. Timo Polarin arkisto

2. Viidentenä päivänä nousi myrsky, ja sitten alkoi tapahtua kauheita. Seikkailija Timo Polari tietää, miten kaikki voi mennä pieleen – ja kuinka siitä selvitään.

Nanna Bhose haluaa olla kannustava pomo. Laura Hujanen

3. Hyvä pomo on valmentaja, joka antaa työntekijöille mahdollisuuden kasvaa ja kehittää kykyjään. Työpaikoilla pitäisi uskaltaa sanoa myös se, että nyt on tarve levätä, vaatii yrittäjä ja mentori Nanna Bhose.

Kuva vuodelta, jolloin vappu oli 20 minuuttia lyhyempi kuin muulloin. Havis Amanda lakitettiin ensimmäisen kerran 1921. Patsaan veistänyt Ville Vallgren riemuitsi ”tyttärensä” tulosta ylioppilaaksi. Iwan Timiriasev

4. Vuonna 1921 Helsingin vappu jäi 20 minuuttia tavallista lyhyemmäksi. Sata vuotta sitten Suomen kaikki paikkakunnat elivät eri kellonajoissa.

5. Kotimainen lammas on paras lammas, sanoo eettisen villan ystävä. Villavaatteiden tuottajia harmittaa, että kotimaista villaa on saatavissa liian vähän.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut